Gå til indhold
Fri fragt v. køb over 499,- | Dag-til-dag levering (bestil inden kl. 12 på hverdage) | 14 dages returret | 5 stjerner på TrustPilot

Vores Univers

 

VELKOMMEN TIL VORES UNIVERS

www.prinsesse2ben.dk finder du et stort sortiment af lækkert designertøj til kvinder, som ønsker skønt design og modetøj, til både fest og hverdag. Udover vores webshop finder du os i vores fysisk butik i Svendborg, Prinsesse2ben, hvor vi har ligget siden år 2004.

Siden vi startede har vi lagt vægt på, at vores sortiment skal indeholde modetøj til kvinder i nutidens design, sæsonens mode og farver, samt modetøj fra kendte designere fra hele verden.

Derfor kan du både her på siden og i vores butik finde tøj til kvinder fra kendte designere som Aiayu, Skall Studio, Mads Nørgaard, Ganni, Stine Goya og mange flere. Der er lækkert modetøj for enhver smag og stil, så om du er til det klassiske look, det spraglede eller det stilrene look, så finder du med sikkerhed et outfit som falder i din smag.

Vi sørger altid for at have sæsonens seneste kollektioner på lager fra de forskellige designere, og derfor kan du altid finde de nyeste varer her hos os. Udover lækkert modetøj til kvinder har vi også et skønt udvalg af sko, accessories og skønhedsprodukter.

Blandt vores udvalg af sko kan vi tilbyde brands og designere som Ganni, New Balance, Garment Project m.v.. Her finder du igen de nyeste kollektioner og sæsonens trends. Derudover har vi et stort udvalg af forskellige accessories såsom tørklæder, bælter, smykker, solbriller, huer, punge og meget mere. Du kan blive klædt på fra tå til top hos os i lækkert designertøj, sko og accessories til alle slags anledninger. Gå på opdagelse her på shoppen, eller besøg os i vores skønne butik i hjertet af Svendborg.

  

HVEM ER VI?

Webshop www.prinsesse2ben.dk har eksisteret siden 2007, og er en af Danmark førende webshops inden for mode. Vi forhandler højprofilerede mærker og henvender os til den opdaterede fashionista, som vægter kvalitet, det enkle, det minimalistiske, trends, kreativitet, holdbarhed og lækkert design. Siden vi startede har vi etableret et site med en unik portefølje af førende danske og internationale modemærker, og har blandt andet vundet Fyns bedste modebutik i 2015.

Prinsesse2ben.dk er ejet af Tina Vinther, som har haft egne butikker siden 1993 og 2004. Den fysiske butik ’Prinsesse2ben’ er placeret i Svendborg centrum på Fyn, og den findes under Prinsesse 2bens webshop univers. Vi er motiveret af nysgerrighed, mode, kvalitet, god service og smukt tøj. Vi tilstræber ikke efter at sælge vores tøj til en vis alder, vi stræber efter at sælge en livsstil.

Følg os

Følg os på Instagram @prinsesse_2ben og Facebook Prinsesse2ben og få de seneste nyheder, tips og tendenser fra vores trendsættere. Del dine modetips samt outfits fra Prinsesse2bens mange lækre brands ved at hashtagge "#prinsesse2ben" på Instagram. Bliv en del af vores univers!

Har du nogle spørgsmål?

Du kan kontakte os på tlf.: +45 62 20 83 88 i butikkens åbningstider eller på mail: webshop@prinsesse2ben.dk, som vi besvarer inden for 24 timer på hverdage.

Prinsesse2ben støtter:

Miljøvenlig pakning

Kontaktoplysninger:
Gåsestræde 7
5700 Svendborg 
Telefon: +45 62 20 83 88
E-mail: webshop@prinsesse2ben.dk
CVR-nummer: 16186201 

FIND OS PÅ KRAK

Vi glæder os til at se dig!
Team Prinsesse2ben