Gå til indhold
Fri fragt v. køb over 499,- | Dag-til-dag levering (bestil inden kl. 12 på hverdage) | 14 dages returret | 5 stjerner på TrustPilot

Prinsesse2ben størrelsesguide

 

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du bruger? Tøjstørrelser er ikke altid nemme at gennemskue. De forskellige mærker kan variere i størrelser, og valg af materialer kan gøre en forskel. Vi vil gerne hjælpe dig på vej, og derfor har vi lavet en størrelsesguide. I vores størrelsesguide kan du se de forskellige mål alt efter valg af størrelse. Se vores oversigt over de forskellige mål og størrelser, og få styr på, hvilken størrelser der passer netop dig, når du handler modetøj online.  

Når du måler dig, er det vigtigt at du gør det uden tøj på. Du kan dog du sagtens beholde undertøjet på. Brug målebåndet vandret, og sørg altid for at det ikke strammer. Vores oversigt over mål er i målt i cm.

Brystvidde: Er det område over dit bryst, hvor du er størst.

Taljevidde: Er det smalleste område på din talje.

Hoftevidde: Er det bredeste sted over hoften.

Talje i jeans: Når du har med jeans og størrelser at gøre, skal du huske, at de er angivet i tommer. Eksempelvis str. 30/32”. Det første tal er taljemålet, og det andet er din indvendige benlængde.  

Tip: Kig dit tøj igennem, og se hvilke størrelser og pasformer du har hængende i din garderobe. Det kan give dig et fingerpeg om, hvilken størrelse du kan bruge.  

Vores mål er vejledende, da de forskellige brands altid kan variere lidt fra model til model.