Spring til indhold

Mød Team2ben


MØD TEAMET BAG PRINSESSE2BEN 

Har du undret dig over hvem du skriver med over mail eller svarer når I ringer? hvem du egenligt møder når du går ind i butikken? hvem der sørger for webshoppen? hvem der ejer Prinsesse2ben? Eller hvem der passer Instagram og Facebook?

Vi har nu gjort så kan du kan møde hele teamet bag Prinsesse2ben butik og webshop 

  

MØD TINA - Ejer af Prinsesse2ben 

 

Tina har ejet Prinsesse2ben i 16 år, som er placeret i hjertet af Svendborg. Mode har altid interesseret hende. Det visuelle look tiltaler hende meget, hvilket man også opdager i Prinsesse2ben, hvor alt lige fra blomster, accessoires og tøj matcher i farver og styles.

“Et brand er dit univers. Du har en helhed, hvor alt går op i en højere enhed.” - Tina

Tina går meget op i, at Prinsesse2ben har sit eget univers. Butikken skal hænge sammen. Der skal være en rød tråd i sortimentet, der skaber en helhed for butikken. Hun beskriver selv butikken som omfavnende for en stor målgruppe. Det er en glad butik, der kan rumme alle. Både personligheder og størrelser. Hun er stolt over det udvalg, som butikken repræsenterer.

Tinas klare holdning er, at vi skal passe bedre på vores jord. Vi skal tænke meget mere over plastic, ressourcer og produktion. Tidligere var hendes passion at skabe en butik med alle de danske flotte brands. Nu har hun i højere grad valgt at skabe en forretning ud fra, hvad hun selv gerne vil.

Hele hendes person og privatliv hænger sammen med butikken. Når Tina rejser, kigger hun på modebutikker, og når hun går en tur, inspireres hun. Tina følger med i, hvad der sker. Her fylder bæredygtigheden meget. Hun vil gerne kunne fortælle kunderne, hvor varerne er produceret, og at de er produceret og transporteret forsvarligt for både mennesker og miljø.

Tina ønsker at være tæt på sine kunder. Hun føler også, at teamet i butikken er tætte, som udvikler sig sammen. Hun mener, man driver den bedste butik ved at inddrage medarbejderne, videregive værdier, information og skabe en forbundethed. Kunderne kan nemlig mærke, når personalet er oven på. Kunden skal både komme ind og gå med et smil.

Tina elsker mode. Hun henter inspiration fra Instagram og sociale medier. Derfor er det også vigtigt for hende, at både den fysiske butik og den sociale profil er lækker og sammenhængende. 

“Vi sælger en livsstil. Det er en livsstil at købe en pyjamas fra Aiayu. En kjole fra GANNI. Mode er derfor en bred vifte, hvor kunden skal komme hjem med noget af sig selv.” - Tina

 

MØD AMALIE, 22 år - Grafiker, SoMe- og Webshop-ansvarlig

 

Amalie er den, der har arbejdet i Prinsesse2ben i længst tid og kender derfor butikken ud og ind. Hun har nu base i Aarhus og står til dagligt for alt grafisk arbejde såsom nyhedsbreve, kampganger og sociale medier i tæt samarbejde med Tina. Amalie beskriver butikken som rummelig: Vi er både cool, feminine og er altid i udvikling. Butikken formår altid at følge de nye trends, der er populære lige nu.

Amalie beskriver butikkens brands som favnende for de fleste. Der er både pangfarver fra Résumé og GANNI, men også naturfarver fra Skall Studio og By Malene Birger. De kvinder, der handler i Prinsesse2ben, har ofte styr på mode og ved, hvad de går efter. Men det er vigtigt, at der er noget til enhver type kvinde, så butikken opnår sin røde tråd.

Det er svært for Amalie at sætte fingeren på ét godt minde fra butikken. Hun husker især de gode kollegaer, hun har haft gennem tiden, som gør, og har gjort, Prinsesse2ben til et helt specielt sted at være. Også alle de søde kunder, hun møder, men også indkøbene, som er en helt speciel ting at opleve, når man efterfølgende får lov til at sælge det tøj, man selv har købt ind.

Ifølge Amalie er Nørgaard på Strøget-bluserne en klassiker i butikken. De kommer løbende i regnbuens farver, og de klæder alle kroppe. Amalie er indehaver af hele 42 og sorterer dem i farver og mønstre. Bluserne bliver solgt hver dag og udvalgte farver ryger hurtigt.

“Når man kommer ind på Prinsesse2bens Instagram, er det ligesom at træde ind i butikken.” - Amalie

Det er vigtigt, at Prinsesse2ben fremstår moderigtig på Instagram. Amalie udvælger flotte outfits til butikkens modeller, finder gode spots i Svendborg som kulisse og lægger til sidst billederne op på Instagram. Det er her, mange snuser rundt på sin iPhone og søger inspiration. 

“Prinsesse2ben er sort/hvid. Men vi er også pangfarver, fest og pufærmer.” - Amalie

Amalie er dedikeret til sit arbejde. Men når hun slapper af, så elsker hun at bruge sin tid med sine veninder og udforsker Århus by, som hun er fuldstændig vild med. Selvom hun holder fri, kan hun ikke lade være med at tjekke Instagram. Det er jo vigtigt at holde sig opdateret hele tiden.

 

MØD SARAH, 21 år - Salgsassistent & indkøber

Sarah står for at købe alle de nye flotte kollektioner ind til Prinsesse2ben i samarbejde med Tina. I butikken kan du møde hende som salgsassistent, hvor hun giver dig inspiration til moderigtigt tøj. Hun er oprindeligt fra Odense, men bor nu på Midtfyn efter at have studeret på STX.

Den kreative verden er ikke fremmed for Sarah. Siden barnsben har hun nydt at tegne, male og klæde sig ud i prinsessetøj. Faktisk drømte hun om at blive designer, men hun ved, at hun vil komme til at savne den nærværende kontakt med kunder. 

Sarah har altid gået op i mode. Lige fra hun tog sit første strutskørt på, har hun vidst, at det var i modebranchen, hun hørte hjemme. Hun syr sit tøj for at omskabe det til unikke styles. Hun har gået på billedskole og maler stadig. Hun tror, det kommer af, at hun har haft frie tøjler som barn. Hun malede på væggene, farvelagde alt og fjollede rundt med sin bror.

“Når man er venstrehåndet, så er man en gemt artist. Det er jeg.” - Sarah

Sarah har lagt prinsessekjolen på hylden, men udfordrer gerne sin garderobe med pangfarver og store pufærmer. Hun er modig, når det kommer til tøjvalg. F.eks. har hun en stor kongeblå pelsfrakke, som kan ses på lang afstand på Svendborg Gågade.

“Mode er ligesom musiksmag. Det er individuelt og noget, man ikke kan dømme på. Mode er personlighed.” - Sarah

Det første stykke mærketøj, hun købte, var et par glitterbukser fra Saks Potts i 3.G. Herefter blev hun afhængig og købte fra GANNI, Stine Goya og så videre. Lige nu er hendes favoritmærker Aiayu og Skall Studio på grund af deres høje kvalitet og tidløshed.

På en helt almindelig søndag slapper hun af med sin familie, hygger med sin kat eller laver god mad med kæresten. Sarah er en chef i køkkenet: smagen skal selvfølgelig være i orden, men det skal se godt ud. Rekorden er lige nu fem timer på blot én enkelt ret.

Sarah drømmer om at skabe sit eget brand. Hun oser af selvstændighed og iværksætteri. Men hun er åben over for det meste – bare, det har noget med mode at gøre. 

“Hver gang, der kommer en ny kollektion, så er det ligesom juleaften.” - Sarah

 

MØD FREJA, 21 år - Elev 

Freja er elev i Prinsesse2ben, da hun gerne vil uddanne sig som salgsassistent. Hun har arbejdet i butikken siden marts 2021 sidste år og møder altid ind med et stort smil på læberne.

Modesans har altid ligget i hendes DNA. Dog er begrebet mode bredt for Freja. Det behøver ikke at være den dyreste skjorte, hun køber – bare tøjet er behageligt, og at man føler sig godt tilpas. For hende betyder det mere, hvordan man sætter tøjet sammen. Outfittet skal passe sammen fra top til tå.

”Prinsesse2ben har tøj til alle kvinder. Man behøver ikke at være en bestemt type.” – Freja.

Arbejdet i butikken giver stor inspiration til Frejas uddannelse. Hun lærer meget om ansvar og imødekommenhed, når hun står i butikken og guider kunderne til at finde det rigtige tøj. 

Freja er vild med at være med til at style bordene og vinduerne. Butikken skal nemlig fremstå flot, tiltalende og lækker for kunden. Det er også en stor faktor for hende, at hun møder kunderne med et smil, og at de får den hjælp, de har brug for.

”Folk skal føle sig hjulpet og set, når de besøger butikken. Man skal altid føle sig velkommen.” – Freja. 

Lange, lækre stænger – det har Freja! Hun har derfor stor erfaring (og nogle gange problemer) med at finde den helt rigtige benlængde, når hun selv har skullet købe jeans. Det gør hende derfor utrolig glad, når hun kan hjælpe Prinsesse2bens kunder med at finde de helt rigtige bukser.

Noget af det, der gør Freja allermest glad i sit arbejde, er, når en kunde spørger efter en bestemt ting, men kommer ud med noget andet. Kunden kunne være kommet efter en rød kjole, men kom ud med en gul. Kunden kan pludselig opdage, at et nyt look klæder hende. Det er måske ikke noget, de selv ville have fundet ud af, men noget Freja elsker at guide til.

”Jeg føler mig komplet nøgen, hvis ikke jeg har smykker på.” – Freja

Ganske rigtigt er Frejas øre fyldt op med guldsmykker, halsen dekoreret med flotte kæder og fingrene med ringe. Der findes ikke én eneste dag, hvor Freja ikke har smykker på. Nogle sover hun sågar med. 

E-mærket webshop

Hos os får du en sikker nethandel.

Fri fragt v. køb over 799,-

Få fri fragt til pakkeshop ved køb over 799 ,-

1-3 dages levering

Modtag din pakke inden for 1-3 dage med GLS